#VeslabEmpresaConcept al servei de les empreses

Si vostè és propietari d’una empresa o bé, potser el responsable de l’equipament i vestuari de la mateixa, potser s’està plantejant en implantar o bé, canviar la imatge corporativa del seu equip actual. Si és el seu cas, deixeu-vos aconsellar per l’experiencia del nostre equip comercial. Guiats per les seves necessitats, us recomanarem i facilitarem en el possible tota aquesta tasca.

Des d’un temps ençà hem implantat el nostre VEC (Veslab Empresa Concept) per donar un millor i més eficaç servei tant a empreses com a entitats i col·lectius que precisen de decisions àgils i efectives. En aquest sentit hem evolucionat oferint una resposta instantània mitjançant una comunicació fluïda reconduint les necessitats tant de tots els nostres clients, com de qui es plantegen una nova imatge o bé, un canvi en el seu proveïdor habitual.
Per optimitzar aquest servei i un cop interpretat l’interès que ens exposen, al qual intentem assessorar degudament, oferim un ràpid enviament de possibles mostres tant de diferents models com de talles, presentació de pressupostos de forma instantània i al qual afegim finalment un àgil servei de personalització de roba de treball en el cas que calgui. En aquest sentit, li oferim diverses possibilitats de tècniques amb les que publicitar el seu vestuari: brodat tèxtil, vinil, transfer tèxtil, làser o bé serigrafia.

D’aquesta forma la nostra multitud de clients d’empresa de tots els sectors professionals, ja siguin del sector industrial, comerç i / o serveis, hostaleria, estilisme, nàutica i / o pesca, àmbit públic, sanitari, indústria alimentària, clubs esportius, entitats i , un llarg etcètera, poden gaudir en els últims temps d’una resposta molt més ràpida i professional amb la intenció de satisfer les seves necessitats. En aquest sentit, no dubti un instant en plantejar-nos les seves inquietuds i pot contactar immediatament a través del següent enllaç. No oblidi a indicar-nos les sigles VEC en la referència de comanda i donarem prioritat a la seva gestió. Recordi que li oferim a més un servei d’articles com marxandatge per a la seva empresa, pel que podrà optimitzar la imatge corporativa de la seva empresa, mitjançant regals en els seus possibles campanyes o fires sectorials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *